Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. U kunt hieronder een vraag stellen en een profiel van de specialist van 112 Overijssel zien.

Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Heeft u een vraag voor onze specialist?

De specialist

Ottenschot Letselschade

Ottenschot houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de kosteloze belangenbehartiging van slachtoffers. We helpen slachtoffers, van bijvoorbeeld verkeersongevallen, bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, we stellen de schade vast (materieel als immaterieel), vragen voorschotten aan, schakelen deskundigen in wanneer we dat nodig achten en nemen de discussie met de verzekeraar over van het slachtoffer. Onze betrokkenheid bij het welzijn van onze cliƫnten onderscheidt ons, de wensen en behoeften van onze cliƫnten staan voor ons centraal.


Tino Ellenbroek is Register Expert personenschade met ruim 20 jaar ervaring als belangenbehartiger. Hij is mede directeur van Ottenschot Letselschade en is van mening dat het nog steeds hard nodig is dat een slachtoffers zijn of haar schade niet alleen met de verzekeraars regelt, maar zich laat bijstaan door een keurmerkkantoor. Tino heeft ervaring op het gebied van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, letsel door dieren en overlijdensschades.