Zwollenaar aangehouden voor schietincident Deventer

Een speciale aanhoudingseenheid van de politie heeft dinsdagmorgen 9 februari een 33- jarige man uit Zwolle aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident dat 31 december plaatsvond op de Colmschaterstraatweg in Deventer.

Donderdag 31 december raakte een man gewond bij het schietincident. Ondertussen zijn er al meerdere verdachten aangehouden en het onderzoek leidde ook naar de 33-jarige man. De politie heeft ook een woning aan de Boerendanserdijk doorzocht en trof daar munitie aan. De munitie is in beslag genomen en de verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Audi A4 vermist

Uit het onderzoek blijkt dat er een donkergrijze Audi A4 wordt vermist. Vermoedelijk zitten er kogelgaten in de auto. Er is al eerder een getuigenoproep uitgegaan, maar de auto is nog niet teruggevonden. Mensen die meer informatie hebben over deze auto worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000. Het onderzoek is nog steeds in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.