Zwolle: Man gewond bij schietincident: politie zoekt getuigen

Een man (gegevens nog niet bekend) is vrijdagavond 20 maart 2015 gewond geraakt bij een schietincident op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan. De man is door een familielid naar het ziekenhuis gebracht waar hij is opgenomen. Zijn toestand is stabiel en de man is aanspreekbaar.

De politie werd even voor 21.00 uur via het familielid in kennis gesteld over de verwondingen van de man (die toen al in het ziekenhuis was) en het schietincident dat plaats zou hebben gevonden op de kruising Frobergerstraat/Bachlaan. De politie is ter plaatse onderzoek gaan doen en heeft het slachtoffer in het ziekenhuis kort gehoord. De aanleiding en precieze toedracht is nog onduidelijk. Dit moet uit verder onderzoek blijken.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen van het incident. Personen die tussen 20.30 en 21.00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Frobergerstraat en Bachlaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.