Verkeershinder door werkzaamheden aan Ceintuurbaan Zwolle vanaf 30 mei

ZWOLLE – Vanaf 30 mei wordt er op verschillende plekken aan de Ceintuurbaan in Zwolle gewerkt. De weg is hierdoor onder andere deels afgesloten.

Van 30 mei tot en met 3 juni en van 7 tot en met 10 juni is er sprake van de volgende werkzaamheden en bijkomende verkeershinder.

30 mei – 3 juni: gedeeltelijke wegafsluiting

In de week van 30 mei tot en met 3 juni wordt er geasfalteerd op de Ceintuurbaan, op het gedeelte tussen de Oldeneelallee en voorbij kruising de Boerendanserdijk. Hierdoor is de Ceintuurbaan op deze gedeelten tussen 19.00 en 6.00 uur afgesloten in de rijrichting van de N35 naar de A28. Ook is een aantal kruisingen afgesloten in deze rijrichting. De kruisingen Dr. Van Heesweg – Tesselsschadestraat en Kuyerhuislaan – Wipstrikkerallee blijven open.

Tijdens de werkzaamheden gelden de volgende omleidingsroutes:

  • verkeer naar de A28: Oldeneelallee – IJsselallee;
  • verkeer naar Isala/ Oosterenk: Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan – Wipstrikkerallee – Meppelerstraatweg – Ceintuurbaan – linksaf naar Dr. van Heesweg;
  • verkeer naar Berkum / Vrolijkheid: Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan – Wipstrikkerallee – Meppelerstraatweg – Oude Meppelerweg – Rechterland.

7 – 10 juni: verkeershinder

In de week van 7 tot en met naar verwachting 10 juni worden er kabels hersteld op de Ceintuurbaan, ter hoogte van de A28. Hierdoor zijn de verkeerslichten uitgeschakeld, en begeleiden verkeersregelaars het verkeer overdag en eventueel tot uiterlijk 22.00 uur. Daarnaast is een rijstrook afgesloten en geldt er een snelheidsbeperking.

Doorgang blijft mogelijk, maar er zal enige hinder ontstaan. Verkeer wordt verzocht hier zo veel mogelijk op in te spelen.