Twee vrouwen mishandeld in Zwolle, politie zoekt getuigen

ZWOLLE – In de nacht van vrijdag 30 juni op zaterdag 1 juli zijn twee vrouwen in Zwolle mishandeld door een man. De vrouwen, 18 en 24 allebei uit Zwolle, liepen rond 02.15 uur in de Melkmarktstraat toen er een conflict ontstond met een man.

Mogelijk is een eerder conflict in danscafé Molly’s hieraan voorafgegaan. De vrouwen zijn mishandeld door de man. De 18-jarige vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer tuis. De man, 22 jaar uit Zwolle, is aangehouden.

De politie komt graag in contact met mensen die deze mishandeling hebben gezien of die het conflict in de Molly’s hebben gezien. Eén van de vrouwen is lang en slank, droeg een witte blouse en heeft lang donker haar. De andere vrouw is wat kleiner en heeft ook lang donker haar.

Heb je gezien wat er gebeurd is in de Melkmarkstraat of Molly’s? Neem dan contact met de politie op. Je kunt telefonisch contact opnemen via 0900 8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Neem dan contact op via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Melden kan ook via het tip formulier op politie.nl.