Politie zoekt getuigen of beelden van dodelijk schietincident aan Rijnlaan Zwolle

ZWOLLE – Aan de Rijnlaan in Zwolle vond woensdag 6 maart een dodelijke schietpartij plaats. Heb jij iets gezien of heb je camerabeelden? Neem dan contact met de politie op.

De schietpartij vond plaats rond 16.45 uur op de parkeerplaats van een supermarkt. Een 44-jarige man uit Zwolle kwam hierbij om het leven. Vanwege het tijdstip en de locatie zijn er veel mensen die het incident hebben kunnen zien gebeuren en misschien wel hebben gefilmd.

De recherche is direct een groot onderzoek gestart. Een 42-jarige man uit Zwolle werd dezelfde avond als verdachte aangehouden. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd gaat door. Dat onderzoek moet nauwkeurig en uitgebreid gebeuren en daar kun jij de politie bij helpen. Het rechercheteam wil graag iedereen spreken die op woensdagmiddag rond 16.45 uur op de parkeerplaats van de supermarkt aan de Rijnlaan was en het incident heeft meegekregen. Wellicht is er gefilmd of heb je dashcambeelden waarop iets te zien is. Getuigen die behoefte hebben aan slachtofferhulp naar aanleiding van wat zij gezien hebben, mogen ook contact opnemen met de politie.

Vragen

  • Heb jij iets gezien van de schietpartij en ons nog niet gesproken?
  • Heb jij camerabeelden (bijvoorbeeld van je telefoon of dashcam)?
  • Heb jij behoefte aan slachtofferhulp?

Neem dan contact met de politie op.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.