Gemeente Zwolle organiseert inloopbijeenkomst voor betrokkenen schietincident McDonald’s Zwolle

ZWOLLE – Het is inmiddels 8 weken geleden dat er een ingrijpende gebeurtenis heeft plaatsgevonden bij de McDonald’s. Deze gebeurtenis heeft veel impact gehad op aanwezige bezoekers en personeel.

Velen van hen zitten nog in het verwerkingsproces van verdriet, angsten of zelfs trauma. Het kan voor de verwerking fijn zijn om na enige tijd nog eens met andere aanwezige bezoekers en personeel samen te zijn en in gesprek te gaan.  De gemeente Zwolle wil u hier graag in ondersteunen. De gemeente organiseert daarom een inloopbijeenkomst, uitsluitend voor bezoekers en personeel van de McDonald’s.

De gemeente begrijpt dat behoefte aan het samenkomen niet voor iedereen gelijk is. Voelt u deze behoefte wel,  dan bent u welkom op woensdagavond 1 juni tussen 19.00 – 21.00 uur in Hotel Lumen. De gemeente Zwolle, McDonalds, politie en Slachtofferhulp NL staan klaar om u te ontvangen en deze avond te begeleiden.

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Dan kunt u deze mailen naar: Inloopbijeenkomst_nazorg@zwolle.nl (link stuurt een e-mail). Ook kunt u via dit mailadres aangeven of u komt, maar dat is niet verplicht.