Automobilist laat meisje (14) bewusteloos achter in Zwolle, politie zoekt getuigen

Vorige week woensdag raakte een 14-jarig meisje uit Zwolle gewond toen ze op de Wipstrikkerallee in botsing kwam met een aanhangwagen. Het meisje fietste over het fietspad van de Wipstrikkerallee in de richting van de Hanekamp.

Vanaf de Brederostraat kwam een auto met een aanhangwagen. Deze leek in eerste instantie te stoppen voor het fietspad, maar trok toch op naar de Wipstrikkerallee. De fietsster kon een aanrijding niet voorkomen en botste tegen de aanhanger. Ze kwam ten val en is even buiten bewustzijn geweest.

Hersenschudding

Een mevrouw heeft haar daarna geholpen en het meisje is op eigen kracht thuis gekomen. Ze heeft wel een hersenschudding aan de aanrijding overgehouden. De bestuurder van de auto is doorgereden. Mogelijk omdat hij/zij de aanrijding niet gemerkt heeft.

Getuigen

Reed u woensdag 6 september rond 10.00 uur over de Brederostraat met een auto met aanhanger en kunt u de betreffende bestuurder geweest zijn, neem dan contact met de politie op via telefoonnummer 0900-8844. Ook komt de politie graag in contact met de mevrouw die het meisje heeft geholpen of andere getuigen van het ongeval. Ook zij kunnen bellen met 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


5 × 1 =