Home / 112-Zwolle

112-Zwolle

Motorrijder (28) uit Kampen overleden na ongeluk in Zwolle

Een 28-jarige motorrijder uit Kampen is aan de gevolgen van zijn verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeluk in Zwolle afgelopen zondag overleden. Het ongeluk vond afgelopen zondag plaats op de kruising van de Blaloweg en de Buitengasthuisstraat in Zwolle. Daar kwam de motorrijder in botsing met een auto. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ...Read More »

Bewoners van 9 appartementen niet terug naar woning na grote brand woonzorgcentrum Zwolle

De vier bewoners welke na de brand in woonzorgcentrum Arcadia in Zwolle naar het ziekenhuis werden gebracht zijn na behandeling in het ziekenhuis weer terug naar huis. Dat meldt de Veiligheidsregio IJsselland. Bewoners van 9 appartementen kunnen, vanwege rook- en waterschade, nog niet terug in hun appartement. Voor hen wordt tijdelijk vervangende woonruimte verzorgd. De brand in het woonzorgcentrum brak ...Read More »

UPDATE: Vier gewonden bij grote brand in woonzorgcentrum Arcadia in Zwolle

Bij woonzorgcentrum Arcadia aan de Hogenkampsweg in Zwolle is zondagmiddag brand uitgebroken. De brand is opgeschaald naar een grote brand. De brand is ontstaan op de negende verdieping van het gebouw. De hulpdiensten zijn in grote getale aanwezig. De brandweer is met zeven wagens ter plaatse. Ambulances uit onder meer IJsselland, NO-Gelderland, Flevoland, Friesland en Drenthe zijn ingezet. UPDATE 13.55 ...Read More »

Rangeerlocomotief loopt uit de rails op station in Zwolle

In Zwolle is op het rangeerterrein donderdagmorgen een rangeerlocomotief uit de rails gelopen. Niemand raakte hierbij gewond. ProRail zal de locomotief weer gaan hersporen. Daarnaast zal ProRail onderzoek doen hoe de locomotief uit de rails kon lopen. Het overige treinverkeer heeft van het incident geen hinder. Ontsporing 700 lock in #Zwolle. Geen gewonden. Collega's gaan zo ter plaatse om deze ...Read More »

Minder treinen tussen Zwolle en Groningen door boom op het spoor

Tussen Zwolle en Groningen rijden minder treinen. Dat meldt de NS. Reden hiervan is een omgewaaide boom die op het spoor is terecht gekomen. Dit gebeurde tussen Hoogeveen en Beilen. De verwachting is dat de verstoring tot 15.00 uur gaat duren. ⚠ @TreinAlert Tussen Zwolle en Groningen rijden er veel minder treinen door een boom op het sp.. pic.twitter.com/z0aLdyCfoo — ...Read More »
error: Content is protected !!