Home / 112-Zwolle

112-Zwolle

Inbraak stationskiosk Zwolle, twee verdachten aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden na een inbraak bij een kiosk op het station in Zwolle. Rond kwart over vier kwam er een melding binnen dat er werd ingebroken. Binnen twee minuten waren agenten op het station. Een getuige had twee inbrekers gezien, en kon aan de agenten laten zien waar het duo heen was gelopen. Daar ...Read More »

Kat beschoten in Zwolle-Zuid, politie zoekt getuigen

Op dinsdag 14 november is er in Zwolle-Zuid een kat beschoten met vermoedelijk een luchtbuks. De eigenaren van de kat melden de politie dat hun kat omstreeks 21.00 uur die avond, met een bloedende voorpoot thuis kwam. Na een bezoek aan de dierenarts bleek dat de kogel haar schouderblad heeft verbrijzeld en verder haar lichaam is ingegaan en daar nog ...Read More »

Brand bij restaurant in binnenstad van Zwolle

In Zwolle zijn de hulpdiensten aan het einde van de middag uitgerukt voor een brand bij  Argentijns restaurant Vaca Negra op de Melkmarkt. Bij de brand was sprake van flinke rookontwikkeling. De markt voor het pand werd leeg gemaakt zodat de brandweer de ruimte had om het vuur te kunnen blussen. Inmiddels is de brand onder controle. Voor zover bekend ...Read More »

5 jaar cel voor verkrachting meisje (12) in trein

De rechtbank Overijssel heeft een 23-jarige man uit Vleuten veroordeeld tot 5 jaar cel. De man is schuldig bevonden aan de verkrachting van een destijds 12-jarig meisje in de trein tussen Zwolle en Nijmegen op 6 mei 2015. Daarnaast wordt hij veroordeeld voor het maken en in bezit hebben van kinderporno. Verkrachting Volgens de rechtbank is wettig en overtuigend bewezen ...Read More »

Geen treinen tussen Zwolle en Meppel door aanrijding

Tussen Zwolle en Meppel rijden er geen treinen. Oorzaak is een aanrijding met een persoon bij Nieuwleusen. Er rijden snelbussen tussen Hoogeveen en Meppel. Er rijden snelbussen tussen Zwolle en Meppel. Naar verwachting rijden de treinen na half elf weer normaal. ⚠ @TreinAlert Tussen Zwolle en Meppel rijden er geen treinen door een aanrijding met een persoon. Dit duurt tenminste ...Read More »

6-jarig jongetje vermist in Zwolle, Burgernet ingezet

In de binnenstad (Melkmarkt) van Zwolle is de politie op zoek naar een vermist 6-jarig jongetje. Burgernet is ingezet om de jongen te vinden. Signalement: jongen 6 jaar blond haar bruine jas spijkerbroek blauwe gympen Bij aantreffen van de jongen graag de politie bellen. UPDATE: Het jongetje is gelukkig weer terecht!Read More »
error: Content is protected !!