N331 tussen Hasselt en Zwartsluis op 6 en 7 april afgesloten

Beeld: Google Maps

Van vrijdagavond 6 april 19.00 uur tot en met zaterdagavond 7 april 24.00 uur is de N331 tussen Hasselt en Zwartsluis afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het weggegedeelte vanaf de afslag naar Genemuiden (N759) bij Hasselt tot Zwartsluis.

Zwartsluis is ook niet via de parallelweg bereikbaar. Tijdens dit weekend wordt de nieuwe rotonde bij de Vaartweg aangesloten op de huidige N331. Vanaf de Zwartewaterbrug wordt de N331 tot het einde van de bebouwde kom Hasselt richting Zwartsluis opnieuw geasfalteerd en van nieuwe markeringen en borden voorzien. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Zwolle en Zwartsluis omgeleid.

Omleidingen

Tijdens de afsluiting worden voor het doorgaande en bestemmingsverkeer verschillende omleidingsroutes ingesteld. Op die manier wordt de overlast van extra verkeer op lokale wegen zo veel mogelijk beperkt.

Aanpak

Dagelijks rijdt er veel verkeer over de N331 tussen Hasselt en Genemuiden. Door het ontbreken van een directe aansluiting van de N759 op de N331 maakt ook veel verkeer gebruik van de parallelweg. Hierdoor ontstaan onveilige situaties op de kruispunten van de N331 en de parallelweg. De provincie Overijssel en de gemeente Zwartewaterland werken samen om de N331 veilig te maken. Meer informatie over de maatregelen die worden uitgevoerd en de omleidingsroutes, is te vinden op www.overijssel.nl/n331.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*