Home / 112-Zwartewaterland

112-Zwartewaterland

UPDATE: 4-jarig jongetje overleden na aanrijding in Genemuiden

Zaterdagavond omstreeks 18.00 uur reed een 80-jarige man uit Genemuiden in zijn auto over de Fabrieksstraat in Genemuiden. Hij was net de Burgemeester Ten Veldestraat overgestoken. Van achter een geparkeerde werkbus stak plotseling een jongen op een fietsje de straat over. De automobilist heeft heftig geremd maar kon een aanrijding niet voorkomen. Omstanders hebben meteen eerste hulp geboden aan het ...Read More »

UPDATE: Kind overleden bij ongeluk in Genemuiden

Bij een ernstig ongeluk op de Fabrieksstraat in Genemuiden is zaterdag aan het begin van de avond een kind overleden. Het kind kwam bij het ongeluk onder een auto terecht.  Voor het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek. Kindje dat vanmiddag betrokken is geraakt ...Read More »

Huurconflict mondt uit in steekincident, man uit Hasselt aangehouden

De politie in Groningen heeft vrijdag een 59-jarige man uit Hasselt aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Bij de meldkamer kwam een melding binnen van een 19-jarige inwoner van de Groninger Zeeheldenbuurt. Hij vertelde dat hij door de verdachte in hals en gezicht was gestoken met een mes. De aanleiding zou liggen in een huurconflict tussen beide partijen. De gealarmeerde ...Read More »

Automobilist uit Kampen met 180 km/u over de N50 bij Kampen

Op de N50 bij Kampen heeft de politie vandaag het rijbewijs van een 35-jarige man uit Kampen ingevorderd. De man werd gemeten met een snelheid van maar liefst 180 km/u waar 100 km/u is toegestaan. Even daarvoor had hij ook al met hoge snelheid, rechts een auto ingehaald. Overigens was het volgens de politie niet de eerste snelheidsovertreding van deze ...Read More »

Aanhoudingen, vernielingen en diefstal tijdens Euifeest in Hasselt

Afgelopen weekend was er het Euifeest in Hasselt. Volgens de politie is dit over het algemeen goed verlopen. In het weekend zijn er diverse incidenten geweest met name op de zaterdagnacht waar de politie het nodige werk aan heeft gehad. 1 persoon aangehouden voor openbare dronkenschap. Deze persoon viel verschillende personen lastig mede door zijn overmatig alcoholgebruik. Hij is ter ...Read More »
error: Content is protected !!