Home / 112-Zwartewaterland

112-Zwartewaterland

Automobilist uit Kampen met 180 km/u over de N50 bij Kampen

Op de N50 bij Kampen heeft de politie vandaag het rijbewijs van een 35-jarige man uit Kampen ingevorderd. De man werd gemeten met een snelheid van maar liefst 180 km/u waar 100 km/u is toegestaan. Even daarvoor had hij ook al met hoge snelheid, rechts een auto ingehaald. Overigens was het volgens de politie niet de eerste snelheidsovertreding van deze ...Read More »

Aanhoudingen, vernielingen en diefstal tijdens Euifeest in Hasselt

Afgelopen weekend was er het Euifeest in Hasselt. Volgens de politie is dit over het algemeen goed verlopen. In het weekend zijn er diverse incidenten geweest met name op de zaterdagnacht waar de politie het nodige werk aan heeft gehad. 1 persoon aangehouden voor openbare dronkenschap. Deze persoon viel verschillende personen lastig mede door zijn overmatig alcoholgebruik. Hij is ter ...Read More »

Politie zoekt eigenaren mogelijk gestolen brandstoftanks

De politie heeft in Hasselt meerdere brandstoftankjes aangetroffen. De politie heeft het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn. Bij de politie is bekend dat er vaker brandstoftanks uit boten worden gestolen, maar dat daar niet altijd aangifte van wordt gedaan. Mocht u uw tank herkennen, neem dan contact met met de politie op via: 0900-8844.Read More »

Buitenboordmotor gestolen vanuit jachthaven in Hasselt

In de nacht van dinsdag op woensdag werd vanuit jachthaven de Nadorst in Hasselt een grijze 4PK Yamaha buitenboordmotor gestolen. Dat meldt de politie. De buitenboordmotor is voorzien van het serienummer: 106288. Mocht u iets gezien hebben van de diefstal of treft u ergens de motor aan, dan graag de politie bellen via: 0900-8844.Read More »

Drankrijders van de weg gehaald bij alcoholcontrole in Hasselt

Vanavond (vrijdag) werd door de vrijwillige politie een alcoholcontrole gehouden in Hasselt. In één uur tijd werden twee drankrijders van de weg gehaald. De ene bestuurder blies 285 ug/l de ander 535 ug/l.Read More »

Hennepkwekerij met 400 planten aangetroffen in Hasselt

In een bedrijfspand aan de Handelsweg in Hasselt is vanmorgen door de politie een hennepkwekerij aangetroffen. In totaal werd 400 planten en 20 kilo toppen aangetroffen. De stroom werd illegaal afgetapt. De politie heeft nog niemand aangehouden.Read More »

Diefstal brandstof uit auto in Hasselt, politie zoekt getuigen

Tussen woensdag 12/7 17:00 uur en donderdag 13/7 06:30 uur heeft er een diefstal van brandstof plaatsgevonden uit een bestelauto welke stond aan de Wilhelminalaan in Hasselt. Door de dief/dieven werden twee gaatjes in tank geboord. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Iets gezien? Bel dan met de politie via: 0900-8844.Read More »

Vernieling aan auto in Hasselt, politie zoekt getuigen

Donderdag 13/7 tussen 20.30 uur en 22.30 uur heeft er een vernieling plaatsgevonden aan een auto op de kruising Tijlswegje met de van Brandenburgstraat in Hasselt. De betreffende auto is een VW Golf. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via: 0900 8844.Read More »
error: Content is protected !!