Vrouwen en 12-jarig meisje lastiggevallen door man in Steenwijk, politie zoekt getuigen

Archieffoto

Steenwijk – Op donderdag 17 september tussen 09:00 en 09:15 uur fietste een 12 jarig meisje naar school toen zij ter hoogte van de Rabobank aan de Preistingestraat door een man werd lastig gevallen.

Naar aanleiding van dit voorval is de politie een onderzoek gestart. De politie is op zoek naar een man met een getinte huidskleur, tussen de 40 en 50 jaar oud met een gezet postuur en kort zwart haar. De man reed op een fiets.

Naar aanleiding van dit incident heeft de politie twee meldingen ontvangen waarbij er ook sprake is van het lastig vallen van een vrouw. Ook bij deze twee meldingen wordt er gesproken van een man met een getinte huidskleur, tussen de 40 en 50 jaar oud met een gezet postuur en kort zwart haar.

De politie zou daarom graag in contact willen komen met de vrouw die op woensdag 16 september omstreeks 22:00 uur bij het treinstation te Steenwijk lastig werd gevallen.

Ook wil de politie graag meer informatie over de bestuurder van een witte bestelauto die op zaterdag 12 september omstreeks 19:30 uur bij de Mc Donalds Steenwijk foto’s maakte van jonge vrouwen.

Heeft u meer informatie, dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844