Winkeldief steelt voor 225 euro aan sokken bij Wereldwinkel in Olst, wie (her)kent hem?

Archieffoto Streetview

OLST – Uit de Wereldwinkel aan de Jam Schamhartstraat in Olst werd begin januari voor 770 euro aan producten gestolen. Zo ging deze man ervandoor met 9 paar sokken ter waarde van 225 euro. Herken jij hem? Tip dan de politie.

Dieven bezochten de winkel begin januari drie keer. Zoals op 6 januari, toen deze man met een big shopper naar binnen liep. Hij stopte negen paar sokken ter waarde van 25 euro (per paar) in de tas. Vervolgens liep hij de winkel uit. Op andere dagen in dezelfde periode werd voor nóg zo’n 550 euro aan producten uit de winkel gestolen. Van vilten sneeuwpopjes en gekleurde kaarsen tot en met sjaals, portemonnees en tassen. Voor de winkel, die geen winstoogmerk heeft en de makers van de producten een eerlijke prijs betaalt, zijn de diefstallen een flinke financiële klap.

Denk jij de sokkendief te herkennen? Neem dan contact met de politie op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.