Vermiste Kenlon uit Enschede weer terecht

De 15-jarige Kenlon die sinds woensdag 13 januari vermist was in Enschede heeft zich zaterdagavond 16 januari gemeld bij de politie in Munster. Ze is in goede gezondheid. De politie onderzoekt wat er zich de afgelopen dagen heeft afgespeeld.

Woensdag kreeg de politie een melding dat het meisje niet terug was gekomen van school. De vermissing werd als urgent beoordeeld, waarna gelijk een aantal acties werden uitgezet. Zo werd de route van huis naar school uitgekamd en werd het signalement van het meisje verspreid onder agenten.

Op Twitter en Facebook werden opgeroepen geplaatst. Donderdag was er ook in de media veel aandacht voor de vermissing. De informatie die dit opleverde, werd door een aantal rechercheurs onderzocht. Ook werd de Duitse politie gevraagd om naar het meisje uit te kijken.

Zaterdagavond rond 22.00 uur meldde het meisje zich bij de politie in het Duitse Munster. Ze is opgehaald en naar Enschede gebracht. Het is nog onduidelijk waar het meisje de afgelopen dagen is geweest. De politie doet daar onderzoek naar.