UPDATE: Twee overleden personen gevonden in Kia Picanto, ‘vermoedelijk Sanne en Hebe’

LANDELIJK – Bij de zoektocht naar de vermiste Hebe Zwart (10) en Sanne Bos (26) is in het water een auto aangetroffen bij de A59 bij Den Bosch. Het gaat om een ‘donkerkleurige’ Kia Picanto, laat de politie weten op Twitter. Over de inzittenden is nog niets bekend.

De auto werd bij het knooppunt Empel gevonden op ongeveer 40 kilometer van Raamsdonksveer, de plek waar de twee vandaan vertrokken waren. Op de plek waar de auto is gevonden is onder meer een traumahelikopter aanwezig.

De 10-jarige Hebe en haar 26-jarige begeleidster Sanne worden sinds maandagavond vermist. Hebe was aan het eind van de middag in Raamsdonksveer opgehaald door Sanne, en zou naar huis in Vught worden gebracht, maar daar kwamen ze nooit aan. Ze waren voor het laatst gezien op de A59 ter hoogte van Waspik.

UPDATE 22.56 uur:

In de Kia Picanto die gevonden is bij knooppunt Empel zijn twee overleden personen aangetroffen. “Vermoedelijk zijn dat de vermiste Sanne en Hebe. We onderzoeken de toedracht”, aldus de politie.

UPDATE donderdag 12.10 uur:

De lichamen die gisteravond werden gevonden in de zwarte Kia Picanto zijn van het 10-jarige meisje Hebe Zwart en haar begeleider Sanne Bos (26). Dat heeft de politie bevestigd.

De politie gaat op dit moment uit van een ongeval. “We hebben geen indicatie voor een misdrijf”, zegt een woordvoerder tegen Omroep Brabant.