Update: Overvallers sluiten 82-jarige vrouw op in meterkast

Reconstructiefoto Opsporing Verzocht

De Krim – Afgelopen dinsdag 15 januari is er in Opsporing Verzocht onder andere aandacht besteed aan de woningoverval in De Krim. Hierbij werd een 82-jarige vrouw overvallen in haar woning en vervolgens opgesloten in haar meterkast. Pas na 15 uur werd zij door vriendinnen bevrijd.

Bij de overval werd onder andere een zitmaaimachine meegenomen. Deze is uitgebreid in de studio getoond. De politie is erg blij dat er zoveel mensen meedenken en meezoeken. De politie ontving veel tips over een soortgelijke maaimachine die op marktplaats te koop aangeboden zou worden. De politie heeft dit zorgvuldig onderzocht en het gaat hier NIET om de gestolen zitmaaier. De maaier op marktplaats heeft hetzelfde serienummer, dit is echter geen uniek nummer.

Warme aandacht

De politie heeft veel tips en telefoontjes van mensen gekregen die  meedenken. Veel mensen laten weten hoe afschuwelijk ze het voor haar vinden en leven met mevrouw mee. Ze wensen mevrouw dan ook veel beterschap. Het is onvoorstelbaar wat er is gebeurd en de politie hoopt de daders gauw te kunnen pakken.

Getuigenoproep

De politie hoopt dat mensen mee blijven zoeken zodat de daders van deze laffe overval kunnen worden opgepakt. Weet u meer over de gestolen spullen of de zitmaaier, of heeft u meer informatie over deze overval? Laat het de politie weten. U kunt bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.