UPDATE: N35 tussen Wierden en Nijverdal tot in de middag afgesloten na dodelijke aanrijding

Foto: Gerrit Bouwhuis

WIERDEN – NIJVERDAL – De N35 is vanochtend in beide richtingen rond 05:15 uur afgesloten tussen Wierden-West en Rijssen vanwege een ernstig ongeval. Bij het ongeval, bij Nijverdal, zijn een personenauto en twee vrachtwagens betrokken. De bestuurder van de auto is hierbij om het leven gekomen. Over de identiteit van de bestuurder kan de politie nog niets zeggen.

Het politieonderzoek en de afhandeling van het ongeval gaan naar verwachting tot 14:00 uur vanmiddag duren. Tot die tijd moet je rekening houden met omleidingsroutes.

Het verkeer wordt niet alleen grootschalig maar ook lokaal omgeleid via de volgende routes: Vanuit Almelo richting Zwolle kan doorgaand verkeer naar Nijverdal de omleidingsborden U41 volgen. Doorgaand verkeer vanuit Zwolle richting Almelo volgt de borden U40.

De grootschalige omleidingen zijn als volgt:

Moet je richting Zwolle? Op de A35 vanuit Enschede richting Almelo kun je omrijden vanaf het knp. Azelo. Dan volg je de borden Amsterdam en rijd je om over de A1, A50 en de A28.

Verkeer op de A28 vanuit Hoogeveen richting Zwolle dat naar Almelo moet volgt de borden Zwolle, Apeldoorn, Hengelo. Dan wordt je omgeleid ter hoogte van afrit Zwolle-Noord. Je rijdt dan over de A28, A50 en A1

UPDATE 11.05 uur: DeĀ N35 bij Nijverdal-Oost is eerder dan verwacht vrijgegeven. Alle omleidingsroutes zijn dan ook niet meer van toepassing.