Tweetal aangehouden in Goor voor diefstal brandstof en kentekenplaten

Vanmiddag omstreeks 15:20 uur werden agenten gestuurd naar een tankstation aan de Enterseweg in Goor omdat daar getankt zou zijn zonder te betalen.

Na het bekijken van de beelden en het natrekken van het kenteken, bleken de kentekenplaten niet bij het voertuig te horen dat op de beelden te zien was. Hierop is contact gezocht met de tenaamgestelde van de (vermoedelijk gestolen) kentekenplaten.

De eigenaresse bleek haar auto die ochtend geparkeerd te hebben bij het station in Goor. Daar troffen agenten de auto inderdaad aan zonder kentekenplaten, deze bleken dus inderdaad van de auto te zijn gehaald.

Na het bekijken van de beelden en verder onderzoek door de politie konden uiteindelijk twee mannen van 24 en 26 jaar worden aangehouden op verdenking van het tanken zonder te betalen en de diefstal van de kentekenplaten.

De platen zijn overigens nog niet terug. Mogelijk dat deze ergens in de buurt van Enter zijn weggegooid, aangezien de mannen in die richting zijn weggereden.

Mocht u dus meer weten over de diefstal van deze kentekenplaten of ergens 2 kentekenplaten aantreffen, dan hoort de politie dit uiteraard graag. Dit kan door te bellen met 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*