Politie zoekt veroorzaker aanrijding N34 bij Hardenberg

Foto: Politie Hardenberg

De politie sloot op zondagochtend 13 december de tunnel onder de N34 af in verband met wateroverlast. De kant van de N34 van Hardenberg in de richting van Coevorden werd afgesloten door de politie en de andere kant (van Coevorden naar Hardenberg) stond Rijkswaterstaat met een tekstkar.

Een auto van Rijkswaterstaat stond op de vluchtstrook en werd rond 04.00 uur aangereden. De veroorzaker van deze aanrijding reed door de tunnel, ging bij de afslag Hardenberg af en reed verder in de richting van de Mac Donalds. Uit onderzoek van resten van de aanrijding bleek dat de aanrijding door een grijze Mercedes moet zijn gebeurd. De auto maakte na de aanrijding een zwaar, hard geluid. Ook mist de auto de rechterbuitenspiegel.

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van dit voorval. Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de genoemde omgeving een grijze Mercedes met schade aan de voorzijde gezien. Of heeft u iets gezien dat tot de oplossing van deze zaak kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Update: De bewuste auto is inmiddels aangetroffen in Slagharen. Hij is door de politie in beslag genomen. Bestuurder nog spoorloos.