Politie zoekt getuigen van plaatsen vuurwerkbom aan woning aan Twentseweg Heino

Foto: Politie

HEINO – Op zondag 6 november rond 06.00 uur werd een 19-jarige jongen ruw uit zijn slaap gerukt door een enorme knal en glasgerinkel. Het bleek dat er een vuurwerkbom tegen de ruit van zijn slaapkamer in een woning aan de Twentseweg in Heino was geplakt waardoor de ruit was opgeblazen.

Gelukkig is de jongen niet gewond geraakt, maar dit had heel anders kunnen aflopen. Hij sliep namelijk vlak bij het raam en het gordijn van zijn slaapkamer heeft een deel van het glas opgevangen waardoor erger is voorkomen.

De politie is meteen een onderzoek gestart en kan uw hulp daarbij goed gebruiken. Heeft u meer informatie over deze vuurwerkbom? Weet u bijvoorbeeld wie er achter deze actie zit? Of heeft u destijds iets gezien of gehoord wat met deze vuurwerkbom te maken kan hebben? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem (M). Dat is geen politie en alleen als de informatie niet naar u te herleiden is, stuurt M de tip aan de politie door.