Politie zoekt getuigen van dodelijk verkeersongeval op A50 tussen Apeldoorn en Zwolle afgelopen nacht

Foto: Politie

APELDOORN – ZWOLLE – De politie reageerde afgelopen nacht, van vrijdag op zaterdag 8 juli om 1.08 uur, op een melding dat op de autosnelweg A50 nabij het viaduct met de Terwoldseweg een persoon vermoedelijk zou zijn aangereden. De politie vraagt uw hulp.

Deze persoon zou nog op het wegdek liggen. Twee politieauto’s gingen direct naar de plaats van het ongeval en troffen daar enkele getuigen en het slachtoffer dat ter plaatse bleek te zijn overleden. De politie heeft ter plaatse uitvoerig onderzoek gedaan en de weg is meerdere uren afgesloten geweest voor het verkeer.

Getuigenoproep

De politie heeft de identiteit vastgesteld van het slachtoffer. De politie is op zoek naar het onbekend gebleven voertuig en de bestuurder dat mogelijk betrokken is geweest bij dit ongeval. Om die reden zijn we op zoek naar getuigen en mogelijk beeldmateriaal. Het bewuste stuk snelweg van de A50 richting Zwolle is onverlicht en daardoor donker. De politie zoekt weggebruikers rond dat tijdstip die wij nog niet hebben gesproken en die mogelijk iets hebben gezien of gevoeld. Maar ook voertuigen die daar op dat moment reden en voorzien zijn van een werkende dashcam.

Heeft u informatie, beeldmateriaal of weet u meer over dit ongeval? Belt u dan met de politie op 0900-8844.