Politie zoekt getuigen en beelden van mishandeling op rotonde in Dedemsvaart

Foto: Streetview

DEDEMSVAART – Op zondag 9 april omstreeks 04.30 uur vond er een openlijke geweldpleging plaats op de rotonde welke de Julianastraat met de Langewijk verbind in Dedemsvaart.

De aangever zag dat twee mannen vernielingen pleegden en sprak hen aan. Hierop werd door 1 van de mannen direct agressief gereageerd. De aangever zou daarop door beide mannen mishandeld zijn. De aangever raakte hierbij enige tijd buiten bewustzijn en liep letsel op waarvoor hij zich onder doktersbehandeling moest stellen.

Door de politie is direct een onderzoek opgestart. Inmiddels zijn er diverse getuigen gehoord en zijn er ook beelden veiliggesteld van de mishandeling. Deze worden nog verder onderzocht en mogelijk in een later stadium vrijgegeven.

De politie is op zoek naar nog meer getuigen en/of beelden. Mogelijk weten mensen meer over deze mishandeling en hebben dit nog niet aangegeven. Er is een signalement beschikbaar van beide mannen:

Man 1:

– blanke huidskleur
– tussen de 30-40 jaar
– lang blond/grijs haar en had een lange baard.
– Lengte ongeveer 195 cm.

Man 2:

– blanke huidskleur
– ongeveer 30 jaar
– ongeveer 175 a 185 cm lang.

“Het is bij ons bekend dat er over de mishandeling gesproken wordt. Mocht je informatie hebben en dit anoniem willen delen kan dit natuurlijk ook! Dit kan via 0800-7000. Bel anders met 0900-8844 voor direct contact”, aldus de politie.