Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Holtheme

Archieffoto

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident op de Haandrik in Holtheme (vlakbij Gramsbergen) op zondagavond 4 maart. Een nog onbekende man raakte daarbij zwaar gewond en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Een 28-jarige man uit de gemeente Coevorden werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Incident politiebureau Coevorden

Omstreeks 18.00 uur was er een ander incident bij het politiebureau in Coevorden. Een man schoot zonder aanleiding met een vuurwapen op het bureau, waarna agenten hem snel aanhielden. De 28-jarige man uit Coevorden verklaarde dat er een schietincident had plaatsgevonden in de omgeving van Gramsbergen. Agenten gingen op zoek in de omgeving en korte tijd later troffen zij op de Haandrik het zwaargewonde slachtoffer aan. Er werd direct gestart met reanimatie, maar helaas overleed het slachtoffer ter plaatse.

Rechercheonderzoek

De politie startte een grootschalig rechercheonderzoek naar het schietincident, met als doel te achterhalen wat er precies is gebeurd en wie daarvoor verantwoordelijk is. Het sporenonderzoek ter plaatse wordt maandag 5 maart voortgezet. Ook wordt de verdachte gehoord over zijn mogelijke betrokkenheid bij het incident. De politie is daarnaast op zoek naar getuigen.

Heeft u iets gezien?

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en wat de toedracht is. Daarom hoopt de politie dat er getuigen zijn die zondagavond 4 maart omstreeks 18.00 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van Gramsbergen/ Holtheme. Mogelijk zijn er ook mensen die meer informatie over de betrokkenen en wat mogelijk heeft geleid tot het schietincident. Kunt u de politie helpen? Bel dan met telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto: Politie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*