Politie vraagt (dag)gasten om hulp in onderzoek zedendelicten op camping in Rheeze

RHEEZE – De politie heeft vanavond in het programma Opsporing Verzocht nogmaals de hulp ingeroepen van mensen die op 25 april en/of 12 juli aanwezig waren op camping de Zandstuve in Rheeze. Op de betreffende camping zijn op beide dagen kinderen het slachtoffer geworden van een zedendelict.

Het meest recente incident was op maandagmiddag 12 juli tussen 15.30 en 16.00 uur. Op zondagmiddag 25 april rond dezelfde tijd werd een ander kindje het slachtoffer van een zedenmisdrijf. Beide incidenten vonden plaats in het toiletgebouw van de camping. De politie houdt er rekening mee dat het om dezelfde dader gaat.

Beeldmateriaal van camping

De politie doet een dringende oproep aan (dag)gasten die op 25 april en/of 12 juli aanwezig waren op de camping aan de Grote Beltenweg. Heeft u daar die dag foto’s of video’s gemaakt waarop andere mensen dan uw gezin/ bekenden te zien zijn, deel deze dan alstublieft met de politie. Het kan zijn dat op uw beeldmateriaal de man te zien is naar wie de politie op zoek is. Hetzelfde verzoek geldt voor dashcambeelden uit de omgeving van de camping.

Signalement dader

  • Nederlands sprekende man
  • lichte huidskleur
  • vermoedelijk tussen 20 en 40 jaar oud
  • droeg zwart shirt en donkere pet
  • had een korte broek en slippers aan
  • was mogelijk op de fiets.

Neem contact op

Beschikt u over beeldmateriaal en/of vermoedt u wie de dader kan zijn? Neem alstublieft contact op.
Zijn er meer kinderen op deze of naastgelegen campings slachtoffer geworden of door een onbekende man aangesproken, maar heeft u dat nog niet gemeld? Ook dan hoort de politie heel graag van u.

Help de politie

Uw tip doorgeven kan in deze zaak ook door middel van een email naar liana.oost-nederland@politie.nl. Foto’s of video’s rechtstreeks naar de politie uploaden is mogelijk via het online tipformulier.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

(Bron: Opsporing Verzocht/Politie)