Overvaller Tamoil tankstation Heino nog altijd niet gepakt

HEINO – Een 19-jarige medewerker van een tankshop in Heino kwam donderdagavond 12 januari 2023 oog in oog te staan met een overvaller. Die dreigde met een vuurwapen en wist zo wat contant geld buit te maken.

Het gebeurde rond 19.45 uur bij het Tamoil-filiaal aan de C. Huygensstraat. De overvaller is vermoedelijk kort erna op een fiets gezien, maar daar zijn geen beelden van, van de overval wél.

Anoniem tippen

Meld het als u informatie heeft over de overvaller. Hij deinst er niet voor terug om met een vuurwapen te dreigen. Hoewel hij zijn gezicht deels bedekt had, is er een aantal details waarover u kunt meedenken. Kijkt u naar zijn ogen, zijn kleding en zijn manier van bewegen. Zijn trainingsboek is van Puma en zijn jas mogelijk van G-Star.

De dader wordt rond 23 jaar oud geschat, is langer dan 1.80 meter en had een beetje een buikje. Wat het slachtoffer nog opviel, was dat de man een schoenenzakje bij zich had. Geen gewone tas dus waar het geld uit de kassa in moest, maar het soort stoffen zak dat vaak bij wat duurdere schoenen wordt geleverd.

Contact met de politie

-Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
-Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
-Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

(Bron: Opsporing Verzocht)