Nachtelijke afsluiting N36 tussen Almelo en Rheezerveen vanwege werkzaamheden

Foto: RWS

In opdracht van Rijkswaterstaat werkt aannemerscombinatie Van der Weerd – Dostal van dinsdag 16 tot vrijdag 26 oktober 2018 ’s nachts aan de bermen langs de autoweg N36 tussen Almelo en Rheezerveen.

De aannemer gaat de bermen maaien en voert onderhoud uit aan de sloten en de bomen, zodat de bermen er straks weer netjes bij liggen en het zicht op de weg optimaal is. Vanwege de werkzaamheden is de autoweg N36 afgesloten tussen 22.00 uur en 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Afsluiting en omleiding N36

In de nachten van dinsdag 16 en woensdag 17 oktober 2018 wordt langs de weg bij Mariënberg gewerkt. De weg wordt dan afgesloten tussen de N341 Sibculoseweg tot Beerzerweg. Er worden dan bomen geveld bij het spoor. Daarnaast worden de bermen gemaaid. De volgende nachten onderhoudt de aannemer steeds een ander stuk langs de N36. Daar waar zij aan het werk zijn, wordt het weggedeelte afgesloten. Doorgaand verkeer op de N36 wordt omgeleid via N-wegen. De omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.