Meisje op fiets in Haaksbergen aangereden, veroorzaker ongeluk rijdt door

De politie in Haaksbergen is op zoek naar een automobilist die is doorgereden nadat hij een meisje op een fiets had aangereden. De aanrijding vond plaats op de kruising Werfheegde / Lansinkstraat / Dr. Ariensstraat in Haaksbergen.

Het meisje reed op haar fiets over de Werfheegde in de richting van de Doctor Ariensstraat en wilde die straat ook inrijden. Voor haar van links, komende vanaf de Salomon Frankenhuisrotonde (Goorsestraat), stonden twee auto’s voor het kruisingsvlak stil op de Lansinkstraat.

De voorste auto kon nog voor haar langs en deed dat ook. De bestuurder van de tweede auto trok ook op. Het meisje op de fiets reed echter al op het kruisingsvlak en werd bij het achterwiel aangereden. Zij kwam ten val en hield hier een zere knie en een beschadigde fiets aan over.

De bestuurder van de auto stopte na de kruising. Toen de fietsster opstond reed de bestuurder van de auto die het ongeval had veroorzaakt door zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Hij reed weg in de richting van de Eibergsestraat.

Achter het stuur zat een kalende man met zonebril. De auto betrof een licht kleurige auto met een korte neus en een bolle achterkant.

De politie verzoekt deze man zich te melden om de veroorzaakte schade op een correcte manier af te handelen. De politie vraagt getuigen om zich te melden.