Man uit Duitsland gewond bij steekincident in Raalte, politie zoekt getuigen

RAALTE – De politie onderzoekt een steekincident aan de Tijm in Raalte. In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei kreeg de politie rond 0.30 uur een melding dat een 26-jarige man uit Duitsland was neergestoken. Het slachtoffer heeft een wond aan zijn been opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 00.30 uur ontstond er een incident voor een woning aan de Tijm. Daarbij waren vier onbekende mannen en een vrouw betrokken. Eén van de mannen stak het slachtoffer in zijn been. De andere mannen vielen de twee vrouwen aan die bij het slachtoffer waren. Daarna gingen de vrouw en de vier mannen er vandoor. Ze zijn gevlucht in de richting van het fietstunneltje.

Signalement

Er is een signalement bekend van de verdachten. De vrouw is ongeveer 20 jaar oud, heeft zwart haar met mogelijk vlechtjes. Ze droeg een kort rokje met panty en een zwart vest met hoody over haar hoofd. De vier jonge mannen hebben een blanke huidskleur en een dun postuur. Drie van hen droegen donkere kleren. Eén van hen droeg een geel shirt. Waarschijnlijk hadden ze alle vier een petje op.

Heeft u iets gezien op de Tijm rond 00.30 uur? Of in de directe omgeving? Heeft u camerabeelden van de verdachten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.