Maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart Rechterensedijk in Dalfsen van 8.00 tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer

Foto: Gemeente Dalfsen

DALFSEN – Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 15 maart 2024 is de Rechterensedijk in Dalfsen van 8.00 tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente Dalfsen voert dan onderhoud uit aan de bomen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Rechterensedijk afgesloten tussen rotonde Poppenallee (bij het Station) en de T-splitsing met de Dalmsholterweg en Tolhuisweg (bij kasteel Rechteren). Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk.

Voor fietsers blijft het fietspad wel open en direct aangrenzende woningen blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Ook blijft de weg áltijd toegankelijk voor hulpdiensten.

Omrijden

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet via de Rechterensedijk van Dalfsen naar Vilsteren of Lemelerveld én andersom. De gemeente adviseert om vanaf Dalfsen via Ommen naar Vilsteren te rijden. En vanaf Dalfsen via Heino naar Lemelerveld. Vanaf Lemelerveld rijdt u via Heino naar Dalfsen en vanaf Vilsteren rijdt u via Ommen naar Dalfsen. Houd rekening met extra reistijd.

Onderhoud bomen Rechterensedijk

Regelmatig beoordeelt de gemeente of bomen gezond en veilig zijn. Dit wordt gedaan om onveilige situaties zoveel mogelijk te voorkomen. Denk aan vallende takken op de weg. De bomen aan de Rechterensedijk zijn toe aan onderhoud. Dode takken en dood hout worden verwijderd. In verband met de veiligheid van de medewerkers en weggebruikers wordt de weg tijdens de werkzaamheden afgesloten.