Inbrekers maken dure tassen en horloges buit in Hardenberg, wie (her)kent ze?

Foto: Politie

HARDENBERG – Aan de Schotlaan in Hardenberg brak een groepje personen in bij een woning. Herken jij (één van) deze mensen? Laat het de politie weten!

De inbrekers waren vermoedelijk met z’n vieren, onder wie één vrouw. Twee mannen liepen langs de woning, mogelijk als voorverkenning. Daarna braken ze in met de rest van de groep. In alle kamers keerden ze kasten en lades ondersteboven. Ze vonden geld, drie horloges en drie tassen. De horloges waren van de merken Ebel en Bouchard, de tassen van Chanel en Gucci. Het is mogelijk dat de dieven deze goederen proberen te verkopen. Zie je iets dergelijks te koop staan voor een prijs die wellicht te mooi is om waar te zijn? Wees dan alert: mogelijk gaat het om (deze of andere) gestolen goederen!

Vragen

  • Herken jij de verdachten?
  • Heb jij informatie opgevangen die te maken heeft met deze inbraak?

Neem dan contact met de politie op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.