Gewonde bij mishandeling in Haaksbergen, politie zoekt daders en getuigen

Foto: Politie

Op donderdag 03 mei 2018 omstreeks 14.10 uur, heeft er aan de Zieneschstraat te Haaksbergen een mishandeling plaatsgevonden.

Een bewoner van de Zieneschstraat sprak twee mannen aan die bij hem op het erf waren gelopen. Na en woordenwisseling werd de bewoner mishandeld waarbij hij ten val kwam. Het slachtoffer is hierbij gewond geraakt en is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na het incident is er een burgernet melding uitgegaan, waarin gevraagd werd uit te kijken naar twee mannen;

MAN 1: Noord-Afrikaanse komaf, ongeveer 1.75 meter lang, circa 30 jaar oud, kortgeschoren haar en zou grijze kleding gedragen hebben.

MAN 2: Noord-Afrikaanse komaf, ongeveer 1.80 meter lang, circa 30 jaar oud, kortgeschoren haar en droeg opvallend felblauw gekleurd colbert.

De verdachten zouden mogelijk weggerend zijn vanaf de Zieneschstraat. De politie is op zoek naar mensen die dit gezien hebben of die de mishandeling zelf hebben gezien.

Uit een buurtonderzoek in de Zieneschstraat en de Beatrixstraat bleek dat er voor en rond dat tijdstip er meerdere mannen in de straten bezig waren met het colporteren en of mensen te bewegen een nieuw energiecontract te nemen.

Daarbij bleek dat er meerdere koppels mannen aan het colporteren waren. De politie wil graag weten voor welke maatschappij men colporteerde. Dit kan ook een energiebemiddelingsbureau zijn.

Heeft u informatie ? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*