Getuigenoproep overval juwelier Oldemarkt, mogelijk blauwe auto betrokken bij overval

Foto: @pol_kampenJa4

Het onderzoek naar de overval op een juwelier aan de Hoofdstraat op dinsdagmorgen 12 januari is nog in volle gang. Er zijn ondertussen vier verdachten aangehouden. De politie wil zeker weten dat alle relevante informatie wordt verzameld en doet daarom een beroep op eventuele getuigen die zich nog niet hebben gemeld.

Mede dankzij de inzet van burgers heeft de politie belangrijke stappen kunnen zetten in het onderzoek. Veel getuigen hebben zich al gemeld en hun informatie gedeeld. Het kan zijn dat mensen over relevante informatie beschikken en nog geen contact hebben gehad met de politie. Die mensen worden verzocht te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Onderzoek

Uit het onderzoek blijkt dat er mogelijk een blauwe auto betrokken is bij de overval. De overvallers zijn na de overval gevlucht, maar het is (nog) niet helemaal duidelijk waar ze naartoe of langs zijn gelopen. Daarnaast wil de politie weten of getuigen rond 9.00 uur in Oldemarkt opvallende personen hebben gezien.

Getuigenoproep

Heeft u dinsdag 12 januari iets verdachts gezien voor, tijdens en/of kort na de overval rond 9.00 uur? Heeft u (één van) de overvallers zien lopen? Heeft u meer informatie over de blauwe auto? Dan willen wij u graag spreken. Als u andere informatie heeft die u nog niet heeft gedeeld met de politie, dan wordt u verzocht om dat alsnog te doen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.