Drugs en wapens aangetroffen na melding drugshandel in Dedemsvaart

Foto: Politie

Afgelopen nacht werden 2 personen in Dedemsvaart aangehouden voor drugsbezit en verboden wapen bezit.

De politie kreeg een melding van mogelijk drugshandel in Dedemsvaart. De alerte melder had gezien dat de personen een behoorlijke hoeveelheid drugs bij zich hadden en waarschuwde de politie.

De politie is ter plaatse gegaan en troffen de 2 personen in de omgeving aan. Tijdens het onderzoek werd een hoeveelheid drugs in het voertuig en bij de verdachten aangetroffen.

Beide verdachten werden aangehouden. Bij 1 van de verdachten werd daarnaast een groot mes en een stalen buis aangetroffen. Beide verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek.

Later die nacht kreeg de politie wederom een melding in Dedemsvaart. In de omgeving waar de 2 verdachten eerder waren aangehouden werd een vuurwapen aangetroffen.

Dit vuurwapen werd door agenten in beslag genomen. Uit voorlopig onderzoek bleek het te gaan om een onklaar gemaakt vuurwapen. De recherche doet onderzoek naar de herkomst van het vuurwapen en of deze mogelijk te maken heeft bij de eerdere aangehouden verdachten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*