Drugs en groot bedrag aan contant geld aangetroffen na achtervolging personenauto in Goor

Foto: Politie

Goor – De politie Hof van Twente heeft afgelopen zaterdag 20 juli omstreeks 01.30 uur na een korte achtervolging een personenauto staande gehouden op de Haaksbergerweg in Goor.

Deze ging ervandoor nadat de bestuurder een stopteken kreeg toen de auto uit een weg kwam die gesloten was voor verkeer. Het voertuig ramde tijdens de vlucht een lantaarnpaal waarna de bestuurder het op een rennen zette. Er bleken nog drie personen in het voertuig te zitten.

Het ging hier om een 21-jarige man uit Markelo, een 21 jarige man uit Borculo en een 23-jarige man uit Goor. De vierde persoon werd na een zoektocht kort daarna aangehouden. Dit bleek een 21-jarige man uit Holten te zijn.

In het voertuig werd een groot aantal drugs aangetroffen. Ook op de route die de vluchtende verdachte had genomen, werden twee zakken met verschillende drugssoorten gevonden. Uiteindelijk bleek na onderzoek in het voertuig en bij de verschillende verdachten dat er veel drugs aanwezig was. Bij twee verdachten werd een groot contant bedrag aangetroffen.

De drugs en het geld zijn in beslag genomen in afwachting van het resultaat van het onderzoek. De Officier van Justitie gaat hierover een beslissing nemen. De verdachten zijn in afwachting van dit proces in vrijheid gesteld.

Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Politie
Foto: Politie