70-jarige man uit Rijssen zwaargewond na ernstige mishandeling in zijn woning

Op woensdagmiddag 30 november rond 17.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van de dochter van de 70-jarige bewoner van een woning aan de Pelmolenweg in Rijssen. De dochter had haar vader zwaar gewond aangetroffen in zijn woning.

Hulpeloos en gewond achtergelaten

Uit onderzoek blijkt dat de man een dag eerder, op dinsdag 29 november rond 21.00 uur, door twee onbekende mannen in zijn woning was belaagd. Een van de mannen mishandelde de bewoner zodanig dat hij zwaar gewond en in hulpeloze toestand werd achtergelaten.

De forensische opsporing heeft inmiddels een sporenonderzoek in de woning ingesteld en er is een buurtonderzoek gehouden. De 70-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bijzonderheden gezien?

De politie roept getuigen op die mogelijk bijzonderheden hebben gezien in de Pelmolenweg of in de omgeving op of voor dinsdag 29 november. Ook als u meer weet over deze zware mishandeling vraagt de politie om contact op te nemen. Dit kan via 0900 8844. Wilt u een anoniem en strikt persoonlijk gesprek met de politie over dit ernstige misdrijf? Neem dan contact op met het Team Criminele Inlichtingen: 079 3458 999. Anoniem tippen kan ook bij Bel Misdaad anoniem: 0800 7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*