Home / 112-Overijssel

112-Overijssel

90-jarige man vermist in Deventer, Burgernet ingezet

In Deventer wordt vanuit de Kortelingstraat een 90-jarige man vermist. Burgernet is ingezet om de man te vinden. Signalement: Man, 90 jaar, 165/170 cm, grijs haar , groenige kleding, mogelijk geen jas, loopt moeilijk De man wordt sinds anderhalf uur vermist. Bij aantreffen graag de politie bellen. UPDATE: De man is gelukkig weer terecht.Read More »

UPDATE: Politie zoekt getuigen na schietincident bij huis in Almelo

De politie is op zoek naar informatie over een schietincident aan de Rietstraat in Almelo. Vanochtend is de politie een onderzoek gestart nadat er rond 11.00 uur werd gemeld dat er afgelopen nacht geschoten is bij een huis. De politie doet daarom op dit moment onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Forensische rechercheurs zijn bezig met technisch onderzoek, ook ...Read More »

Verdachte van heling/diefstal scooter verstopt zich achter bed

Maandag 18 september 2017 omstreeks 23.30 uur werd een 24-jarige man uit Almelo aangehouden voor heling/diefstal van een scooter. In de schuur van hem werden scooteronderdelen aangetroffen welke van diefstal afkomstig waren. Diverse alerte getuigen en de aangever hoorden via via dat de gestolen scooter bij een woning aan de Fazant zouden staan. Door de getuigen, aangever en agenten werd ...Read More »

Motorrijder (28) uit Kampen overleden na ongeluk in Zwolle

Een 28-jarige motorrijder uit Kampen is aan de gevolgen van zijn verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeluk in Zwolle afgelopen zondag overleden. Het ongeluk vond afgelopen zondag plaats op de kruising van de Blaloweg en de Buitengasthuisstraat in Zwolle. Daar kwam de motorrijder in botsing met een auto. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ...Read More »

Twee Poolse mannen omgekomen in Giethoorn, politie sluit misdrijf uit

De politie heeft de twee lichamen die maandagochtend werden aangetroffen in het water van de Thijssengracht in Giethoorn geïdentificeerd. Het gaat volgens de politie om twee seizoensarbeiders uit Polen van 24 en 44 jaar. Uit onderzoek blijkt dat het om de beide inzittenden van de, op woensdag 13 september, verongelukte auto gaat. De politie sluit een misdrijf uit en gaat ...Read More »

Auto’s botsen op elkaar op A35 bij Wierden

Dinsdagmorgen zijn op de A35 bij Wierden twee auto’s op elkaar gebotst. Een personenauto en een bestelbusje kwamen met elkaar in botsing. Volgens de politie is één persoon voor de zekerheid met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s liepen behoorlijke schade op. Het is niet bekend hoe het ongeluk is ontstaan.Read More »

Politie Ommen zoekt eigenaar van mogelijk gestolen fiets

Afgelopen vrijdagnacht, omstreeks 02.30 uur, kregen agenten een melding van een verdachte situatie aan de Kamp te Ommen. Een man, gekleed in een camouflagejack met witte capuchon, ging na ontdekking, met een fiets op de vlucht. Agenten zagen deze persoon even later op de Stationsweg. Tijdens een achtervolging kon deze persoon toch ontkomen, daarbij liet hij zijn fiets achter. De ...Read More »
error: Content is protected !!