Maas van den Heuvel het laatst gezien in café De Lantaarn in Kampen, wie heeft meer informatie?

KAMPEN – In zijn woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen is woensdag 18 oktober het lichaam gevonden van de 84-jarige Marius van den Heuvel. Er zijn aanwijzingen voor een misdrijf. Marius is maandag 16 oktober om 21.00 uur voor het laatst in leven gezien. Heb je camerabeelden waarop hij te zien is, of weet je meer over zijn overlijden? Neem dan contact op met de politie.

Maas – zoals hij genoemd werd – bezocht maandagavond 16 oktober café De Lantaarn. Dit café ligt ook aan de Buiten Nieuwstraat, waar hij woonde. Hij verliet het café rond 21.00 uur en ging naar zijn woning, verderop in de straat. Woensdag 18 oktober werd zijn lichaam gevonden in zijn woning. De politie wil graag weten wat er in de tussentijd is gebeurd en hoe Maas is gestorven.

Vragen

  • Heb jij Maas na maandagavond 16 oktober 21.00 uur nog gezien?
  • Mogelijk is Maas die avond gefilmd door camera’s. Heb jij beelden waar hij op staat?
  • Heb jij informatie opgevangen over wat er mogelijk gebeurd zou kunnen zijn?

Dan komt de politie heel graag met jou in contact!

Camerabeelden uploaden

Heb je camerabeelden, dan wil de politie die graag ontvangen. Je kunt deze uploaden via het tipformulier .

Contact

Heb je informatie, geef dit dan door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070.

Liever anoniem?

Wil je liever anoniem je informatie doorgeven, bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.