Home / 112-Kampen

112-Kampen

Motorrijder (28) uit Kampen overleden na ongeluk in Zwolle

Een 28-jarige motorrijder uit Kampen is aan de gevolgen van zijn verwondingen die hij opliep bij een verkeersongeluk in Zwolle afgelopen zondag overleden. Het ongeluk vond afgelopen zondag plaats op de kruising van de Blaloweg en de Buitengasthuisstraat in Zwolle. Daar kwam de motorrijder in botsing met een auto. Hij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij ...Read More »

N50 tussen Kampen en Noordoostpolder komende nacht afgesloten

Rijkswaterstaat voert maaiwerkzaamheden uit langs de N50. Ook worden er onderhoudswerkzaamheden aan de Eilandbrug uitgevoerd. Daarom is de N50 tussen Kampen en knooppunt Emmeloord in beide richtingen afgesloten van vrijdag 8 september 21.00 uur tot zaterdag 9 september 08.00 uur. Tevens zijn enkele op- en afritten en verbindingswegen afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra ...Read More »

Automobilist uit Kampen met 180 km/u over de N50 bij Kampen

Op de N50 bij Kampen heeft de politie vandaag het rijbewijs van een 35-jarige man uit Kampen ingevorderd. De man werd gemeten met een snelheid van maar liefst 180 km/u waar 100 km/u is toegestaan. Even daarvoor had hij ook al met hoge snelheid, rechts een auto ingehaald. Overigens was het volgens de politie niet de eerste snelheidsovertreding van deze ...Read More »

Politie Kampen geeft toelichting op onrust in Brunnepe

De wijkagent van de Kampense wijk Brunnepe twitterde gisteren over de vele speculaties die onder andere op sociale media de ronde doen rond een inwoner van Kampen. Deze tweet zorgde voor diverse vragen richting de politie. De wijkagent verstuurde de tweet omdat er in Brunnepe commotie is rond een bewoner die het voorzien zou hebben op kinderen. Hier wordt op ...Read More »

3-jarige jongen vermist in IJsselmuiden, Burgernet ingezet

In IJsselmuiden wordt vanuit de omgeving Grafhorsterweg een 3-jarig jongetje vermist. Burgernet is ingezet om de jongen te vinden. Signalement: jongen, 3 jaar, blond, blauw t-shirt met spijkerbroek en blauwe laarsjes, rijdt op een wit/blauwe loopfiets. Bij aantreffen van de jongen graag de politie bellen. UPDATE: De jongen is weer terug bij zijn ouders.Read More »

Brandje in hotel aan IJsselkade in Kampen

De brandweer moest vanmorgen uitrukken voor een brandmelding bij hotel Van Dijk aan de IJsselkade in Kampen. Naar verluidt was er sprake van een smeulend brandje in het plafond op de eerste verdieping van het pand. De brandweer heeft plafondplaten losgehaald om het brandje te kunnen blussen. Het personeel van het hotel moest tijdelijk het hotel verlaten. Op het moment ...Read More »

Brandweer blust brand in drie garageboxen in Kampen

De brandweer in Kampen moest aan het einde van de middag uitrukken voor een schuurbrand aan de Toon Slurinkhof. Ter plaatse bleek het te gaan om een brand in drie garageboxen. De brandweer wist de brand vrij snel te blussen. Niemand raakte gewond. Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk.Read More »

Pinpas gestolen in Kampen middels babbeltruc

Afgelopen zaterdag is een bewoner uit Kampen het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Dat meldt de politie. Een onbekende man deed zich aan de deur voor als medewerker van een energiebedrijf. De man probeerde vervolgens met een smoes de pincode te achterhalen en nam de pinpas weg. De politie heeft een aangifte opgenomen en heeft de zaak in onderzoek.Read More »
error: Content is protected !!