Home / 112-Kampen

112-Kampen

12-jarig meisje vermist in Kampen, Burgernet ingezet

In Kampen wordt vanaf de Hilbert van Dijkstraat sinds 13.30 uur een 12-jarig meisje vermist. Burgernet is ingezet om het meisje te vinden. Signalement: meisje blauwe ogen 12 jaar 150 cm slank blank lang blond los haar zwart jas roze trui licht kleurige spijkerbroek roze/oranje Nikes lopend vertrokken Bij aantreffen graag de politie bellen. UPDATE: Het meisje is gelukkig weer ...Read More »

Scooterrijder aangereden in IJsselmuiden, veroorzaker doorgereden

Gisteren, vrijdag 17 november 2017, vond op de kruising Oosterholtseweg – Veilingweg in IJsselmuiden tussen 08.40 uur en 09.00 uur een aanrijding plaats tussen een scooter en een witte bestelbus. De bestelbus is hierop weggereden voordat men gegevens heeft uit kunnen wisselen. De scooter heeft bij de aanrijding forse schade opgelopen. De politie komt graag in contact met getuigen van ...Read More »

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden in Kampen

Vannacht heeft de politie in Kampen een aanhouding op heterdaad kunnen verrichten. Na meerdere auto inbraken op onder meer de Maten is vannacht een verdachte aangehouden. De verdachte was op dat moment bezig om een navigatiesysteem en airbag(s) weg te nemen in deze zelfde wijk. Door de snelle en alerte reactie van de politie is de verdachte aangehouden en ingesloten.Read More »

N50 richting Emmeloord afgesloten na ongeluk met vrachtwagen en drie auto’s bij Kampen

De N50 richting Emmeloord is ter hoogte van Kampen-Zuid afgesloten. Oorzaak is een aanrijding waarbij drie personenauto’s en een vrachtwagen betrokken zijn. Volgens de VID is de vrachtwagen achterop een file gereden. Bij het ongeluk zijn geen zwaargewonden. Inmiddels staat er een kilometerslange file. Verkeer vanuit Emmeloord kan gewoon gebruik maken van de N50. UPDATE 19.10 uur: Alle voertuigen zijn ...Read More »

70-jarige man vermist in Kampen, Burgernet ingezet

De politie in Kampen is in de omgeving van de Jan van Arkelstraat op zoek naar een 70-jarige man. Burgernet is ingezet om de man te vinden. Signalement: man 70 jaar blauwe jas en broek 1.73m rossig haar baard en snor Bij aantreffen van de man graag de politie bellen. UPDATE: De man is weer terecht!Read More »

Dronken automobiliste van de weg gehaald in Kampen

Afgelopen nacht kreeg de politie in Kampen een melding van een oplettende automobilist. Hij zag een voertuig rijden, die erg slingerde over de weg. Bij controle van de bestuurster van het slingerende voertuig, bleek zij onder invloed van alcohol te zijn en blies zij 710 ug/l. Het rijbewijs is voor een half jaar ingevorderd, proces-verbaal werd opgemaakt en de bestuurster ...Read More »
error: Content is protected !!