Politie zoekt getuigen van steekincident in Hengelo

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september werd een 26-jarige man uit Delden door een voor hem onbekende man in zijn lies gestoken. De politie is op zoek naar getuigen.

De 26-jarige Deldenaar had een feest bezocht bij een evenementenlocatie aan de tuindorpstraat in Hengelo. Toen de man daar vandaan kwam en richting het centrum liep, ontstond er een ruzie met een groep mannen. De mannen zouden hebben lopen schreeuwen.

Toen de Deldenaar hen daarop aansprak, werd hij door één van de mannen geslagen. Daarna werd hij door één van de mannen met een onbekend voorwerp in zijn lies gestoken. De mannen gingen er vervolgens vandoor. De Deldenaar moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen.

Het zou gaan om een groepje mannen, mogelijk 3 of 4, met een Turks/Marokkaans uiterlijk.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien van de ruzie en/of de steekpartij aan de Tuindorpstraat. Mensen die informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaak worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.