Politie zoekt getuigen van mishandeling in Hengelo

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Bornsestraat op donderdag 8 oktober omstreeks 8.00 uur. Een 22-jarige vrouw uit Almelo werd toen mishandeld door de bestuurder van een witte VW Caddy.

De mishandeling vond plaats op de Bornsestraat ter hoogte van de kruising met de Mr. P.J. Troelstrastraat en de Weideweg. De vrouw was onderweg naar haar werk te Hengelo. Ze reed met haar personenauto, merk Daewoo, type Matiz, over de Bornsestraat te Hengelo en stopte voor de verkeerslichten met de kruising tussen genoemde weg met de Mr. P.J. Troelstrastraat en de Weidweg.

Links naast haar stopte een witte Volkswagen, type Caddy. De bestuurder van deze auto reageerde geïrriteerd en stapte uit zijn auto. Hij liep naar de Daewoo Matiz en sloeg en schopte tegen de auto. Daarna wist hij het portierraam aan de bestuurderszijde te openen. Vervolgens gaf hij de vrouw een vuistslag in het gezicht en greep hij haar bij de haren. Uiteindelijk wist de vrouw zich te bevrijden. De man liep vervolgens weg, stapte in zijn auto en reed weg de Mr. P.J. Troelstrastraat in.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen. Weet u wie de bestuurder van de witte VW Caddy is? Heeft u de mishandeling gezien of heeft u andere nuttige informatie? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000