Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsster in Hengelo

Hengelo – Op vrijdag 31 juli 2020 rond 23.35 uur vond er een aanrijding plaats tussen een fietsster en een auto. De bestuurder van de auto verliet bij deze aanrijding de plek van het ongeval zonder zijn of haar gegevens kenbaar te maken aan de fietsster.

De fietsster fietste over de F35 (de fietssnelweg) tussen Enschede en Hengelo. Ter hoogte van de Kettingbrugweg in Hengelo kwam er voor de fietsster een auto van rechts. De bestuurder van de auto kwam in botsing met de fietsster. Na de aanrijding reed de auto door in de richting van de Steenrietweg.

Het slachtoffer had dusdanig letsel dat zij zich onder doktersbehandeling heeft moet stellen. Het slachtoffer vertelde dat het ging om een grijze auto, waarschijnlijk van het merk Volkswagen. Deze grijze Volkswagen heeft hoogstwaarschijnlijk schade. De bestuurder heeft zich tot op heden niet gemeld bij het slachtoffer en ook niet bij de politie.

Ben of ken jij de bestuurder van deze auto? Weet jij waar deze auto op dit moment staat? Bel dan met de politie via: 0900-8844. Het kan zijn dat je iets wilt melden zonder dat je naam bekend wordt, bijvoorbeeld omdat je de dader kent. Je kan dit melden zonder je naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 (gratis). Je kan daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kan jij helpen om jouw omgeving veiliger te maken.