Home / 112-Hengelo

112-Hengelo

Actie tegen illegaal gokken in Enschede, Almelo en Hengelo

Enschede, Almelo en Hengelo – Op adressen in Almelo, Hengelo en Enschede is apparatuur waarover het sterke vermoeden bestaat dat het gebruikt wordt voor illegaal gokken, meegenomen voor onderzoek. Dat is het resultaat van een integrale controle gericht op illegale kansspelactiviteiten, die dinsdagavond 21 november werd uitgevoerd. Ook werden boetes uitgedeeld voor onder andere overtredingen van de drank- en horecawet ...Read More »

Politie zoekt getuigen van straatroof in Hengelo

Vanmiddag heeft er, omstreeks 15:40 uur, een beroving/straatroof plaatsgevonden op het Stationsplein in Hengelo. Deze straatroof vond plaats bij de bushaltes. De dader is, nadat hij de portemonnee met inhoud had weggenomen, weggerend in de richting van de Emmastraat. Heb jij iets gezien? Meld je dan bij de politie via: 0900-884.Read More »

Diefstal emballage in Hengelo, politie zoekt eigenaar flessen

Vanmorgen omstreeks 09.25 uur zagen surveillerende agenten een man fietsen over de Industriestraat in Hengelo. De man viel op omdat hij diverse vuilnistassen bij zich had. Bij controle bleek dat er lege (statiegeld)flessen in de vuilniszakken zaten. De politie heeft het vermoeden dat de lege flessen ergens gestolen zijn en wil natuurlijk graag weten waar dit is geweest. Heeft u ...Read More »

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietsster in Hengelo

Vanmiddag omstreeks 14:30 uur vond er een aanrijding plaats op de Sloetsweg in Hengelo. Ter hoogte van de rotonde bij de school werd een vrouw, die daar samen met haar zoon fietste, aangereden door een automobilist. De vrouw heeft het idee dat de automobilist niets gemerkt heeft van de aanrijding en daarom is doorgereden. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling ...Read More »

Meerdere auto’s botsen op de A1 bij Hengelo

Op de A1 bij Hengelo-Noord heeft tijdens de avondspits een aanrijding plaatsgevonden waar meerdere voertuigen bij betrokken zijn. Naar verluidt zouden in totaal 10 auto’s bij het ongeluk betrokken zijn. Twee personen moesten door de brandweer uit hun voertuig worden bevrijd. De twee zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeluk staat er een lange file vanaf ...Read More »

Velgen gestolen in Hengelo, politie zoekt getuigen

Tussen zondag 12 november 18.00 uur en maandag 13 november 07.15 uur zijn er in Hengelo 3 velgen gestolen van een grijze Seat Leon. De diefstal vond plaats aan de Zernikestraat. De eigenaar had zijn auto vlakbij de ingang van de flat geparkeerd. Kennelijk zijn de daders gestoord want van het vierde wiel waren wel de bouten los gedraaid maar ...Read More »
error: Content is protected !!