Home / 112-Hengelo

112-Hengelo

Jaguar F-PACE gestolen in Hengelo

De Jaguar F-PACE op de foto werd vanochtend in Hengelo niet teruggebracht na een proefrit. De auto werd rond 10:00 uur meegenomen en tot op heden ontbreekt elk spoor. Op het moment dat de auto werd meegenomen, was de auto voorzien van het handelaarskenteken 57-31-HF, deze platen zijn groen van kleur. Het is uiteraard goed mogelijk dat deze platen inmiddels ...Read More »

Hennepkwekerij met ruim 600 planten aangetroffen in Almelo, man uit Hengelo aangehouden

Donderdag 14 september omstreeks 15.00 uur werd een hennepkwekerij aangetroffen in een pand aan de Spreeuwenstraat in Almelo. In het pand bevond zich een professioneel ingerichte hennepkwekerij met ruim 600 planten. Het was de tweede keer in korte tijd dat er hier een hennepkwekerij werd aangetroffen. De politie heeft een 34 jarige man uit Hengelo aangehouden en onderzoekt zijn rol/aandeel ...Read More »

Enschedesestraat in Hengelo afgesloten door stormschade

Een groot gedeelte van de Enschedesestraat in Hengelo is momenteel afgesloten vanwege een omgevallen boom. Bij het omvallen heeft de boom ook een lantaarnpaal meegenomen. Tijdens het weghalen van de boom is er nog een boom gevonden die op instorten staat. Ook deze boom gaat verwijderd worden waardoor er mogelijk tijdelijk geen normale of helemaal geen doorgang is voor weggebruikers.Read More »

Bewoner sluit inbreker op in toilet

Afgelopen nacht rond 05.15 uur kregen agenten in Hengelo de melding dat er mogelijk word ingebroken aan de Martin Luther Kinstraat. Agenten zijn snel naar het adres toe gereden. Tijdens het aanrijden werd duidelijk dat de verdachte in het toilet was opgesloten door de eigenaar van de woning. Ter plaatse gekomen hoorden agenten van de melder dat de verdachte inmiddels ...Read More »

Politie houdt scooterrijder met mes aan na achtervolging in Hengelo

Woensdagavond reden agenten over de Noordelijke Esweg in Hengelo, toen hun oog viel op een scooterbestuurder die zonder helm op een naastgelegen weggetje richting een schoolplein reed. Toen de agenten de scooterbestuurder wilden controleren, nam hij de benen. Na een korte achtervolging van ongeveer 100 meter wisten agenten de bestuurder staande te houden. Hierop werd duidelijk dat hij niet in ...Read More »
error: Content is protected !!