Politie zoekt getuigen van mogelijk gewelddadige straatroof in Enschede

Foto: Politie

De politie zoekt getuigen van een incident in Enschede op zondagmorgen 27 november. Een 28-jarige Enschedeër liep letsel op wat mogelijk het gevolg is van een gewelddadige straatroof.

Na een melding troffen agenten de man rond 07:45 uur aan op de Deurningerstraat te Enschede. Hij was gedesoriënteerd, maar had geen zichtbare verwondingen. De agenten brachten de man naar huis. Omdat de man na enkele dagen nog steeds gedesoriënteerd was, werd hij onderzocht in het ziekenhuis. Daar bleek dat de man hersenletsel had opgelopen, wat te zwaar was voor een val van bijvoorbeeld een fiets.

Mogelijk beroofd

Omdat de man zijn fiets (een matzwarte mountainbike van het merk Kreidler) en een aantal persoonlijke spullen mist, sluit de politie niet uit dat de man is beroofd. Dit is mogelijk gebeurd in de omgeving van de Deurningerstraat tussen 06:00 uur en 07:45 uur. De man droeg die nacht een spijkerbroek en een jas met een capuchon. Deze droeg hij over een petje.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die in de omgeving van de Deurningerstraat iets hebben gezien wat duidelijk kan geven over wat er met de man is gebeurd. Ook zoekt de politie de matzwarte mountainbike van het merk Kreidler. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*