Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling in Enschede

Foto: Politie Enschede

ENSCHEDE – Op de Oude Markt in Enschede werd op zondag 15 oktober rond 05.00 uur ’s ochtends een 25-jarige man flink mishandeld. Dit gebeurde ter hoogte van cafetaria De Muur. De politie is nog op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van de mishandeling? Neem dan contact met de politie op.

In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober was het slachtoffer rond 05.00 uur op de Oude Markt in Enschede toen hij uit het niets werd aangevallen. Door de aanval is hij op de grond gevallen en knock out gegaan. Toen hij weer bijkwam was de politie al ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar onder andere bleek dat zijn been op drie plaatsen was gebroken.

De politie neemt de zaak hoog op en is een onderzoek gestart. Inmiddels weet de politie dat verschillende omstanders zich over het slachtoffer hebben ontfermd toen hij op de grond lag. Was jij die nacht rond 05.00 uur in de omgeving van De Muur en heb je iets gezien van de mishandeling? Dan komt de politie graag met je in contact. Je kunt contact opnemen via de tiplijn op 0800-6070 of het tipformulier invullen.