Politie dringend op zoek naar getuigen in verband met misdrijf Loeksweg Enschede

In verband met het onderzoek naar de dood van een 18-jarige inwoonster van Enschede, is de politie dringend op zoek naar mensen die het slachtoffer Sandra van Duijl (18) tussen vrijdagmiddag 25 september 18.20 uur en zaterdagmorgen 11.15 uur nog hebben gezien of gesproken.

Uit onderzoek is gebleken dat zij vrijdagmiddag rond dat tijdstip haar woning aan de Europaweg heeft verlaten. Het lichaam van Sandra werd de volgende ochtend aangetroffen in de bosschages aan de Loeksweg. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Informatie gezocht

Het rechercheteam wil graag in contact komen met mensen die Sandra in de tussenliggende periode nog hebben gezien of gesproken. De politie wil graag weten of zij in gezelschap van personen is gezien of het afgelopen weekend afspraken gepland had staan.

Ook andere informatie over Sandra zoals bijvoorbeeld eventuele conflicten met personen zou het rechercheteam graag ontvangen.

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de politie. Dit kan via het reguliere nummer 0900-8844 of via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Wilt u anoniem blijven? Dan kunt u contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vanzelfsprekend kunt u ook digitaal uw tip doorgeven. Een digitaal tipformulier vindt u op www.politie.nl/tipformulier