Gewonden bij vechtpartij in centrum Enschede

Bij een vechtpartij in een woning aan de Wilhelminastraat in Enschede vielen op dinsdag 19 mei drie gewonden. Zeven mannen in de leeftijd tussen 30 en 46 jaar uit Enschede en Duitsland werden aangehouden.

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en hoeveel personen er bij de vechtpartij waren betrokken. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Wilhelminastraat. Agenten troffen ter plaatse op straat een aantal mannen aan. Zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij.

In de woning werden meerdere personen aangetroffen. Ook zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. Drie van de mannen moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Allen zitten momenteel vast voor onderzoek.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Daarom roept de politie getuigen op om zich te melden. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie over deze vechtpartij? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Beelden: Tubantia.