Busje transportbedrijf overvallen in Enschede, politie doet onderzoek (UPDATE)

De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een koerier van GLS op De Hoeveler in Enschede. De chauffeur van de bestelbus raakte hierbij gewond. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

De overval vond plaats omstreeks 9.15 uur. De bestelbus stond op de Hoeveler toen de bestuurder werd overvallen door drie mannen. De bestuurder raakte daarbij buiten kennis.

De overvallers reden vervolgens met de bus het buitengebied in. Op een parkeerplaats aan Het Molenveld lieten ze de bus achter en gingen ze er met de inhoud van de bus vandoor in een oranje bestelbus.

Toen de bestuurder korte tijd later bij kennis kwam, belde hij de politie en werd direct een onderzoek gestart. De bestuurder werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement

Van de drie mannen is op dit moment een beperkt signalement beschikbaar. Er is alleen bekend dat ze zwarte kleding droegen. De mannen reden in een oranje bestelbus.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over de overval of over de daders? Of heeft u de afgelopen tijd iets verdachts gezien rond de Hoeveler of Molenveld in Enschede? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hieronder. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*