Aanrijding met ‘roofvogel’ in Enschede blijkt aanrijding met voetganger te zijn

Foto: Politie Enschede

Maandagochtend kreeg de politie in Enschede de melding dat er iemand onwel op straat lag. Uit videobeelden blijkt dat de man, een voetganger, ter hoogte van de kruising van de Oliemolensingel met de Hoge Bothofstraat door een auto is aangereden.

De bestuurder van deze auto is na het ongeval doorgereden. De voetganger is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Later op de dag meldde zich een persoon bij een garage in Enschede met een auto die schade zou hebben door een aanrijding met een roofvogel. De medewerkers van de garage en de inmiddels gealarmeerde politie hadden hier echter sterke twijfels bij.

Na telefonisch contact met de eigenaar van de auto, gaf deze bij de politie toe wel degelijk een aanrijding met een persoon te hebben gehad. Deze verdachte, die toen niet meer bij de garage aanwezig was, wordt zeer binnenkort verwacht op het politiebureau.

Inmiddels is de auto in beslag genomen en deze zal worden onderzocht op sporen van het ongeval door de technische recherche.

(Bron: Politie Enschede)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*