73 jarige vrouw in Enschede overvallen en beroofd van auto, politie zoekt getuigen

Een (nog) onbekende man heeft in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 januari op Het Roombeekhofje in Enschede een 73-jarige vrouw beroofd van haar auto. De vrouw raakte daarbij gewond. De politie is een onderzoek gestart en wil graag spreken met mensen die de man hebben gezien.

De vrouw parkeerde rond 00.10 uur haar auto op een parkeerplaats aan Het Roombeekhofje. Daar werd ze aangesproken door een onbekende man. Hij stelde haar een vraag en beroofde haar daarna van haar autosleutels. Tijdens de beroving kwam ze te vallen. Ze raakte gewond aan haar hand en been. De man ging er daarna vandoor in haar witte Fiat Panda.

Getuigenoproep

De politie is meteen gestart met een onderzoek en heeft een aantal buurtbewoners gesproken. Mogelijk hebben mensen de auto zien rijden en hebben zij informatie over de dader. Het kan ook zijn dat de man heeft getankt bij tankstations in de buurt. De man is ongeveer 25 jaar oud, heeft kort donker haar en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een donkere jas, mogelijk blauw van kleur en een grijze trui met capuchon die onder de jas uitkwam. Hebt u informatie over deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.