Home / 112-Enschede

112-Enschede

Man uit Haaksbergen aangehouden voor gewapende overval op tankstation in Enschede

Op woensdagochtend 22 november werd een 27-jarige inwoner van Haaksbergen aangehouden. De man wordt er van verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd op vrijdagavond 30 december 2016. Die avond werd rond 20.50 een medewerker van een tankstation op de IJsselstraat door een gemaskerde overvaller bedreigd met een mes. Deze wist de overvaller echter met een stoel de deur uit ...Read More »

Actie tegen illegaal gokken in Enschede, Almelo en Hengelo

Enschede, Almelo en Hengelo – Op adressen in Almelo, Hengelo en Enschede is apparatuur waarover het sterke vermoeden bestaat dat het gebruikt wordt voor illegaal gokken, meegenomen voor onderzoek. Dat is het resultaat van een integrale controle gericht op illegale kansspelactiviteiten, die dinsdagavond 21 november werd uitgevoerd. Ook werden boetes uitgedeeld voor onder andere overtredingen van de drank- en horecawet ...Read More »

Gewonde bij bedrijfsongeval in Enschede

Bij een betonbedrijf aan de Kanaalstraat in Enschede heeft dinsdagmiddag een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Naar verluidt is een medewerker van het bedrijf bekneld geraakt in een machine. Brandweerlieden hebben de gewonde man bevrijd. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inspectie SZW doet verder onderzoek naar het ongeval.Read More »

Twee rijbewijzen ingevorderd en bekeuringen bij verkeerscontroles in Enschede

Van 13.30 uur-16.30 uur heeft de politie gecontroleerd op snelheid (laser) in de wegwerkzaamheden aan de Westerval in Enschede. Dit naar aanleiding van klachten van wegwerkers en verkeersregelaars. Maximum snelheid ter plaatse is 50 km/h. Resultaat: -13 x snelheid met meer dan 30 km/h overschrijding, waarvan 1 x invordering rijbewijs (gecorrigeerd 101 bij 50 km/h = 51 km/h overschrijding) -1 ...Read More »

FASTNL houdt gezochte veroordeelde aan in Enschede

In Enschede is vanmorgen door FASTNL een gezochte veroordeelde aangehouden. Aanleiding van de aanhouding is een openstaande celstraf van 300 dagen. Waarvoor de man is veroordeeld is onbekend. FASTNL is een team van de Landelijke Eenheid dat onder het gezag van het Landelijk Parket, verantwoordelijk is voor de opsporing van voortvluchtige verdachten en/of veroordeelden en onttrokken Tbs’ers en jeugd-Tbs’ers. Daarnaast ...Read More »

UPDATE: Hennepkwekerijen aangetroffen in drie woningen in Enschede

Op drie locaties in Enschede zijn op dinsdag 14 november hennepkwekerijen ontmanteld. In een woning aan de Operastraat werd een kwekerij met 70 planten aangetroffen op zolder. De stroom werd ‘buiten de meter om’ van het net getapt. Ook in een woning aan de Benninkburg werden twee kwekerijen met totaal 445 hennepplanten aangetroffen. De stroom voor deze kwekerijen werd ook ...Read More »

Politie zoekt eigenaren van mogelijk gestolen goederen

Op maandag 13 november jl werd er rond middernacht een voertuig gecontroleerd op de Frans Halsstraat in Enschede. Hierin werden meerdere goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie wil graag in contact komen met degene waarvan deze spullen zijn. Het is goed mogelijk dat er meerdere eigenaren zijn van de kabels, moker en bijl. Mocht je een ...Read More »
error: Content is protected !!