Home / 112-Enschede

112-Enschede

Medicijnen verloren in centrum van Enschede

Vanmiddag kwam er een dame op het bureau in Enschede om te melden, dat ze vanmorgen haar medicijnen verloren is in het centrum van Enschede. Mevrouw zit in een scootmobiel en had een wit handtasje in het mandje voor op haar scootmobiel. Toen ze ter hoogte van de schoenenwinkel Van Haren was, zat het tasje nog in het mandje. En ...Read More »

Beroving van telefoon met geweld, politie zoekt getuigen

Enschede – Gisteren rond 18.10 uur ontving de politie een melding van een overval cq diefstal met geweld aan de G.J van Heekstraat in Enschede ter hoogte van het winkelcentrum Twekkelerveld. Bij de diefstal is een telefoon weggenomen. De verdachte is in onbekende richting weggerend. De politie is op zoek naar getuigen. Iets gezien? Neem dan contact op met de ...Read More »

N35 van Enschede naar Duitse grens dicht door ongeluk met vrachtwagen

De N35 tussen afslag Enschede Zuid en Glanerbrug is momenteel dicht in verband met een ongeval met een vrachtwagen. Volgens de VID probeerde de chauffeur zijn truck te keren. De vrachtwagen is deels in de sloot terechtgekomen en blokkeert beide rijstroken. Niemand raakte gewond. Inmiddels is er een sleper onderweg. Hoe lang de afsluiting gaat duren is onbekend. UPDATE 11.50 ...Read More »

UPDATE: Demonstraties in Enschede zonder grote incidenten, 32 aanhoudingen

De geplande demonstraties in Enschede van zondag 17 september zijn zonder al te grote incidenten verlopen. Dankzij een goede informatiepositie en de getroffen maatregelen, heeft zich geen directe confrontatie tussen de groeperingen voorgedaan. De politie, gemeente Enschede en het Openbaar Ministerie werkten in de voorbereiding en tijdens de demonstraties nauw samen om ervoor te zorgen dat de mensen die gebruik ...Read More »

Politie onderzoekt autobrand in Glanerbrug

Op de Cornelis Houtmanstraat in Glanerbrug heeft in de nacht van zaterdag op zondag een autobrand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek en sluit brandstichting niet uit. De brand werd omstreeks 04.45 uur ontdekt. De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te blussen. De politie heeft de auto laten afslepen voor sporenonderzoek. Mogelijk ...Read More »

Beslag op 11 auto’s en 400.000 euro aan boetes geïnd bij controle in Enschede

Donderdag heeft de politie in samenwerking met de Belastingdienst en het RDW een verkeerscontrole aan de Reulver in Enschede. In totaal werden 55 voertuigen gecontroleerd. Hierbij werden 11 verbalen uitgedeeld, onder andere voor gladde banden, rood licht, verlichting en het niet kunnen tonen van een rijbewijs. Daarnaast werd er voor 2668 euro aan openstaande boetes geïnd. Door het RDW werden ...Read More »

Medicijnen verloren in Enschede

Gistermiddag heeft iemand in Enschede zijn medicijnen verloren. Het gaat om een 30-tal bloeddrukverlagende tabletten van het merk Cyress. Het doosje werd verloren op straat, tussen het ziekenhuis en de wijk Helmerhoek. Vermoedelijk ligt het doosje ergens op de Haaksbergerstraat. Heeft u deze medicijnen gevonden, brengt u ze dan naar de dichtstbijzijnde apotheek of naar het politiebureau.Read More »
error: Content is protected !!